vineri, 27 martie 2009
joi, 19 martie 2009
Festivalul Next ediţia 3 - Scurt metraje, Brico contest, Gift Shop avem...
Primul pas: Brico Contest
Îți place să măsori, să desenezi, să tai, să lipești, să vopsești, să bați cuie... Adică, îți place să bricolezi? NexT te invită la BRICO CONTEST!
Îți trebuie o idee genială pentru UN OBIECT:
* Decorativ – fii cât mai creativ, obiectul tău va atrage privirile unui public de cinefili adevărați! * Funcțional – creația ta va fi parte integrantă a decorului NexT de la cinematograful Scala. * Hand made – poți folosi obiecte deja făcute pentru a le integra în proiectul tău, dar trebuie să realizezi și ceva făcut de mâna ta ;) * Ușor transportabil – nu folosi materiale voluminoase și grele. * Care să nu ocupe un spațiu mai mare de 1 mp – keep it simple! ;) * Să conțină elemente din visual-ul NexT alăturat – logo NexT, omulețul și vestimentația lui (băscuța, cravata, ochelarii de soare), camera de filmat, căștile, microfonul, clacheta, geanta Nagra (de înregistrat sunet), norii și nu în ultimul rând, cățelul ;)
Selecția proiectelor
Organizatorii NexT vor selecționa din aplicațiile trimise, 15 proiecte care vor participa la concurs.
Obligațiile participanților selecționați la concurs
După aflarea rezultatelor selecției, participanții se vor obliga să predea organizatorilor NexT obiectele create, până la data de 1 aprilie, pentru a putea fi expuse și integrate în decorul amenjat în foaierul cinematografului Scala.
Premiul
Câștigătorul va fi desemnat prin vot de publicul festivalului și va fi premiat la gala de decernare a premiilor NexT.
Descarcă și completează formularul de înscriere și trimite-l la adresa brico@nextproject.ro până pe 25 martie, ora 20:00!
Notă: Din păcate NexT nu va putea acoperi costurile de transport și cazare ale unor eventuali participanți din provincie. Oricine își poate acoperi aceste cheltuieli este invitat să se înscrie la concurs!
| ||
|
sâmbătă, 14 martie 2009
Parabola microbuzului
Iertare, chiar şi relatarea discuţiei îmi provoacă eroziuni mentale. Prin urmare, trec direct la motivul izbucnirii negativismului.
Cum va fi posibil în relativul viitor să reuşească o campanie de relaţii publice să modifice comportamente, să stimuleze schimbări de mentalităţi sau să responsabilizeze având în vedere că jumătate (sau mai mult) din populaţia ţării este formată din tocmai acest tip de indivizi?
Parol că demersurile specialiştilor în relaţii publice din România sunt sortite apodictic eşecului.
Sursă foto
marți, 3 martie 2009
"Hello Madalina"
Ce faci atunci când îţi dai seama că ai fost selecţionat, când tu aproape uitasei că trimisesei formularul, gândindu-te că oricum şansele tale de a fi în realitate ales sunt minime?
Păi ţopăi într-un picior vreo 23 de minute, eşti tentat să scrii hieroglife pe tavan ( decorarea locuinţei prin creaţiuni personale ) şi apoi îi suni pe prieteni ca să le urli în ureche. Desigur că ei nu înţeleg motivul entuziasmului tău (urechea umană nu prea distinge cuvinte printre urlete) prin urmare trebuie să reiei, de astă dată mai calm, relatarea veştii.
Apoi începi să te gândeşti de ce ai avea nevoie (cu toate că plecarea este peste 2 luni), să cauţi exact locaţia pe hartă, să te interesezi de curse, aeroport şi de cunoscuţii pe care i-ai putea vizita dacă tot ajungi prin zonă.
Şi apoi omuleţul raţional din urechea stângă îţi transmite sub cea mai docilă formă că încă nu ai terminat de lecturat pentru seminarul de mâine.
Închizi toate paginile de google, însoţindu-te de cel mai tâmp zâmbet posibil şi îţi aduci aminte că discutai despre experienţele din afară exact ieri, la o cană de ceai.
sursă foto